FB pixel

Hammashoito nukutuksessa

Hammashoitopelko voi joskus olla niin vahva tunne, että ajatus hammaslääkärille menosta on mahdoton. Tiukan työ- ja yksityiselämän aikataulun takia hammaslääkärikäynnit jäävät väliin, vaikka hoidolle olisi tarvetta. Hammashoito nukutuksessa tarjoaa miellyttävän ratkaisun muun muassa edellä mainituissa tilanteissa.
Hammashoito nukutuksessa Järvenpää

Mikäli koet, että hammashoito nukutuksessa olisi juuri Sinulle paras vaihtoehto, varaa rohkeasti aika Jussille ja tule keskustelemaan suusi tulevaisuudesta!

Nukutuksessa tehtävässä hammashoidossa suu voidaan hoitaa kerralla kuntoon. Hoito suunnitellaan aina yhdessä hammaslääkärin ja anestesialääkärin kanssa. Hammaslääkärimme Jussi Kähäri tapaa potilaan nukutuskonsultaatiossa, jossa tehdään hoitosuunnitelma perustarkastuksen ja röntgenkuvien perusteella sekä annetaan kustannusarviotehtävistä toimenpiteistä.

Hammaslääkärin suunnitelman pohjalta Unexin anestesialääkäri Ilkka Kalli keskustelee potilaan kanssa ja antaa kustannusarvion nukutuksesta, joka perustuu nukutuksen kestoon. Potilaan hyväksyttyä molemmat kustannusarviot, varataan varsinainen hoitoaika.

Tavoitteena on luoda luottamuksellinen hoitosuhde hammaslääkärin ja potilaan välille ja jatkaa säännöllistä hammashoitoa vuosittaisilla perustarkastuksilla. Säännölliset tarkastukset auttavat välttämään uusia nukutushoitoja, koska mahdollinen hoidon tarve pystytään huomaamaan ajoissa.