FB pixel

Työterveyshammashoito

Suun terveydellä on tutkitusti suuri merkitys ihmisen yleisterveydelle ja sitä kautta työkyvyn säilymiselle. Haluaisitko työnantajana tukea työntekijöittesi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja lisätä hammashoidon osaksi työterveyshuoltoa?

Suun terveys edistää työhyvinvointia

Suun terveys on olennainen osa työpaikan terveys- ja hyvinvointiohjelmaa. Työnantajan kustantama hammashoito edistää työntekijöiden suun terveyttä, yleisterveyttä ja hyvinvointia, mikä puolestaan parantaa tuottavuutta ja vähentää sairauspoissaoloja. Työterveyshammashoito on investointi työpaikan pitkän aikavälin menestykseen ja työntekijöiden hyvinvointiin.

Otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit asiasta. Olemme mielellämme luotettava kumppaninne työpaikkahammashoidossa.

 

Mitä on työterveyshammashoito?

Hammashoito osana työterveyshuoltoa on erikoistunutta hammashoitoa, joka on suunniteltu nimenomaan työntekijöille. Työterveyshammashoidossa työnantaja maksaa kokonaan tai osan työntekijän hammashoidosta tehdyn kirjallisen sopimuksen mukaisesti.

Työterveyshammashoidon sopimus laaditaan joustavasti yrityskohtaisesti ja sopimus koskee koko henkilökuntaa.

Työpaikan tarjoamaan hammashoitoon voi esimerkiksi kuulua

  • suun säännölliset perustutkimukset,
  • ennaltaehkäisevä hoito,
  • hammassairauksien perus- tai laaja hoito.

Työpaikkahammashoidon sopimus suunnitellaan aina juuri sinun yrityksesi tarpeiden mukaan.

Miksi työterveyshammashoito on tärkeää?

1. Suun terveys ja yleisterveys

Suun terveys vaikuttaa suoraan yleisterveyteen. Huonosta suunterveydestä voi seurata monia muita terveysongelmia, kuten sydän- ja verisuonitauteja sekä diabetes. Työterveyshammashoito auttaa tunnistamaan ja ehkäisemään suun terveysongelmia ajoissa, mikä voi parantaa työntekijöiden yleisterveyttä ja vähentää sairauspoissaoloja.

2. Tuottavuus ja työssä jaksaminen

Kivuton suu ja terveet hampaat edistävät työntekijöiden hyvinvointia ja jaksamista työssään. Kun suun terveys on kunnossa, työntekijät voivat keskittyä paremmin tehtäviinsä ja olla tehokkaampia. Tämä voi parantaa työpaikan tuottavuutta ja kannattavuutta.

3. Työntekijöiden tyytyväisyys

Tarjoamalla työntekijöille työterveyshammashoitoa osoitat välittäväsi heidän terveydestään ja hyvinvoinnistaan. Tämä voi lisätä työntekijöiden sitoutumista työhön ja yritykseen sekä parantaa työpaikan ilmapiiriä.

Hammaslääkäri osana työterveydenhoitoa on erinomainen kilpailuvaltti työmarkkinoilla. Se viestii työtekijöillesi, että arvostat heidän hyvinvointiaan.

Työterveyshammashoidon verovähennys

Työpaikkahammashoito on työntekijälle veroton ja työnantajalle vähennyskelpoinen etu. Veroedun edellytys on, että tehdyt toimenpiteet kuuluvat tavanomaiseen hammashoitoon ja hoidon kulut ovat kohtuulliset.

Verovähennyskelpoisuus koskee kaikkia yritysmuotoja pois lukien yksityiset elinkeinoharjoittajat.

Työterveyshammashoito Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa

Otathan yhteyttä, mikäli kiinnostuit asiasta. Olemme mielellämme luotettava kumppaninne työterveyshammashoidossa.