FB pixel

Järvenpään Hammaslääkärikeskus

Olemme yksityinen hammaslääkärivastaanotto Järvenpään keskustassa ja toimineet samassa osoitteessa jo 40 vuoden ajan.

Vastaanottomme sijaitsee kävelykatu Jannen varrella Järvenpään rautatieaseman ja Prisman puolessa välissä, elokuvateatteri Studio 123:n kanssa samassa rakennuksessa.

Vastaanottomme on perustettu 1980-luvulla Sjövallien hammaslääkäripariskunnan toimesta ja heidän lähentyessä eläkeikää 2017 toiminnan osti yrityksessä työskennelleet hammaslääkäri Jussi Kähäri ja suuhygienisti Petra Willberg.

Meidän vastaanottomme tiimi on tällä hetkellä mahtava yhdistelmä kokemusta, näkemystä, intoa ja osaamista.

Hammaslääkärit Jussi, Lasse, Hanna ja Helinä ovat ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä ihmisiä, joiden osaaviin käsiin moni saapuu mielellään vuodesta toiseen.

Hammashoitajat Jutta ja Miia ovat kokeneita ammattilaisia, jotka ovat työskennelleet Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa jo vuosikymmeniä.

Suuhygienistit Petra ja Tuire ovat kokeneita suun terveyden sanansaattajia, joiden ohjeilla moni kokee ahaa-elämyksiä oman suun hoidossa.

Me haluamme tarjota asiakkaillemme yksilöllistä ja luotettavaa hammashoitoa. Välitämme aidosti asiakkaidemme suun terveydestä ja yritämme luoda jokaisella käyntikerralla positiivisia hammashoitokokemuksia.

Meidän toiveemme on, että meille on helppo tulla!