FB pixel

Hammasproteesit

Hammasproteesit ovat erilaisin tekniikoin toteutettuja hoitomuotoja, joilla korvataan yksi tai useampi puuttuva hammas.

Hammasimplantti Järvenpää

Hammasproteeseilla voidaan korjata yksittäinen puuttuva hammas, useampi hammas (osaproteesi) tai kaikki hampaat (kokoproteesi). Proteesit voivat olla irrotettavia tai kiinteitä.

Ensimmäisellä hammaslääkärikäynnillä tutustutaan asiakkaan tarpeeseen ja määritellään sen perusteella sopiva hoitomuoto.

  • Hammasimplanttien eli keinojuurien avulla voidaan korvat yksi tai useampi hammas.
  • Hammassilta koostuu useammasta keinotekoisesta hampaasta ja joka kiinnitetään olemassa oleviin hampaisiin tai implantteihin.
  • Hammaskruunu on yksittäinen keinotekoinen hammas, joka kiinnitetään potilaan oman hampaan tai implantin päälle.
  • Kokoproteesit ja osaproteesit korvaavat hammasrivin kokonaan tai osittain.

Kokoproteesit

Kokoproteesit korvaavat koko hampaiden rivin ylä- ja/tai alaleuassa. Kokoproteesi valmistetaan yksilöllisesti potilaan suuhun sopivaksi, ja se kiinnitetään ikeniin ja limakalvoon imukyvyn avulla. Kokoproteesi on irrotettava, ja sitä voi poistaa ja puhdistaa päivittäin.

Osaproteesit

Osaproteesit korvaavat osan hammasrivistä. Osaproteesi kiinnittyy olemassa oleviin hampaisiin tai implantteihin. Osaproteesi on myös irrotettava, ja sitä voi poistaa ja puhdistaa päivittäin.

Hammasproteesit Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa

Hoito alkaa hammaslääkärin konsultaatiolla, jossa tarkastetaan suun tila ja suunnitellaan sopiva hoito. Samalla asiakkaan kanssa keskustellaan hoidonkulusta ja kustannusarviosta. Mikäli hoito toteutuu ei konsultaatiosta veloiteta erillistä maksua.

Valmistamme proteettiset rakenteet yhdessä ammattitaitoisen hammasteknikon kanssa, jolloin rakenteiden valmistamiseen tarvitaan vähintään kaksi käyntiä. Teknikko valmistaa rakenteet käsityönä suusta otetun jäljennöksen perusteella.