FB pixel
10 kysymystä hammaslääkäristä

Jaa kirjoitus:

10 usein kysyttyä kysymystä

1. Mitä hammasimplantti maksaa?

Implanttihoito maksaa 1800-2300 €. Hoito koostuu yleensä neljästä hoitokäynnistä: konsultaatio/ suunnittelukäynnistä, implanttileikkauksesta, jäljennösvaiheesta ja implanttikruunun kiinnittämisestä suuhun.

Ensimmäisellä konsultaatio/ suunnittelukäynnillä varmistetaan, että suussa on implantille suotuisat olosuhteet ja implantti voidaan asentaa. Samalla annetaan hoidosta tarkka kustannusarvio. Toinen käynti on itse implantointi, leukaluuhun kiinnitetään titaaniruuvi eli implantti. Kolmas käynti on n. 2-4 kk toisen käynnin jälkeen, jotta implantti on ehtinyt rauhassa kiinnittyä leukaluuhun. Kolmannella käynnillä varmistetaan luutuminen röntgenkuvalla ja otetaan hampaistosta jäljennökset, joiden perusteella hammasteknikko tekee näkyvän osan eli kruunun. Neljännellä eli viimeisellä käynnillä kiinnitetään implanttikruunu paikoilleen ja sovitetaan se purentaa.

2. Tehdäänkö Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa nukutushoitoa?

Kyllä tehdään. Nukutushoidot tehdään yhteystyössä Unexi Hammasnukutuksen kanssa. Ennen nukutushoitoa varataan tarkastusaika hammaslääkärille, jossa määritellään tuleva hoito sekä annetaan kustannusarvio. Hinta määräytyy hammashoidon osalta tarvittavien toimenpiteiden mukaisesti ja nukutuksen osalta hoitoon tarvittavan ajan mukaan.

3. Voiko varatun ajan perua netin kautta?

Voi, mikäli aika on varattu nettiajanvarauksen kautta alun perin. Jos hoitoon on aikaa alle 24 h, varaus tulee perua soittamalla vastaanotolle.

4. Paljonko hampaan paikkaus maksaa?

Paikkausten hintahaarukka kelakorvauksen jälkeen on 85-209 €. Hinta määräytyy paikattavien pintojen mukaan yhdestä pinnasta kokonaiseen kruunuun.

5. Tehdäänkö Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa oikomishoitoa?

Kyllä tehdään. Käytössämme on Invisalign- menetelmä, jossa oikomishoito tapahtuu läpinäkyvien kalvojen avulla.

6. Paljonko toimistomaksu on?

0 €. Meillä ei peritä erillistä toimistomaksua.

7. Paljonko hammaskivenpoisto maksaa?

Suuhygienistin tekemä hammaskivenpoisto maksaa kelakorvauksen jälkeen 81-143 €. Hammaskivenpoisto on aikaveloitteinen toimenpide eli hinta määräytyy käytetyn ajan perusteella.

8. Tehdäänkö Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa hampaiden valkaisuja?

Kyllä tehdään. Ennen valkaisua varataan konsultaatioaika, jossa varmistetaan hampaiden ja ikenien terveys sekä päätetään valkaisutavasta. Valkaisuvaihtoehtoja on useita kevytvalkaisusta vastaanotolla tehtäviin tehovalkaisuihin.

9. Voinko varata särkyajan samalle päivälle?

Kalentereissamme ei ole varattu erillisiä päivystysaikoja, mutta soittamalla vastaanotolle voi tiedustella vapaita aikoja. Pyrimme järjestämään ajan mahdollisimman nopeasti.

10. Paljonko saan Kela-korvausta hoidosta?

Kela-korvausta maksetaan kaikille Suomen sairausvakuutuksen piiriin kuuluville vahvistetun korvaustaksan mukaisesti. Hammashoidon ajankohtaiset taksat löytyvät Kelan sivuilta.

Lisää blogikirjoituksia:

Lars "Lasse" Sjövallin tarina

Haaveammattina hammaslääkäri

Tiesitkö, että tänä vuonna Järvenpään Hammaslääkärikeskus on toiminut samoissa tiloissa jo 40 vuotta? Osana juhlavuotta julkaisemme henkilökuvan yrityksemme perustajasta, erikoishammaslääkäri…
Hammasimplantin laitto

Hammasimplantin laitto

Mitä vaiheita hammasimplantin laitossa on? Sattuuko operaatio? Mitä erilaisia materiaaleja käytetään?
Mikä on paras hammastahna?

Mikä on paras hammastahna?

Mikä on paras hammastahna? Yksinkertaiselta kuulostava kysymys, johon vastaaminen onkin yllättävän vaikeaa! Lue lisää sopivan hammastahnan valitsemisesta.